Ne të ndihmuar botën në rritje që nga viti 1983

Uncategorized

  • Le të investitorëve bullish makina klasike Arcade karakteristika

    Përmirësimi i cilësisë së jetës, në mënyrë që gjithnjë e më shumë fëmijë të kenë mundësinë të luajnë makinën klasike të arkadës, parents will meet the child's various needs. Prandaj, many venture investors take a fancy to the investment boom in the children's market and choose to invest in classic arcade machines. What are the conditions for investment in classic…
    Read more
  • makina klasike Arcade Konsiderata të energjisë

    Pajisjet klasike të makinave të arkadës si një nga vendet e mbushura me njerëz, për t'i kushtuar vëmendje sheshit të lojërave të makinave klasike Arcade sigurinë e energjisë elektrike, në vijim janë disa këshilla të sigurisë: 1, në mënyrë që të sigurohet siguria e energjisë elektrike klasike të makinës Arcade, tifoz, stërvitja e dorës dhe pajisjet e tjera elektrike të lëvizshme duhet të instalohen duke përdorur çelësin e mbrojtjes nga rrjedhjet. Leakage protection switch to…
    Read more
Enquiry TANI